Glazen bierpul met foto

Glazen bierpul met foto

Glazen bierpul met fotoBent u op zoek naar een glazen bierpul met foto, dan weten wij het adres. Allereerst even wat meer informatie over de glazen bierpul met foto. Zo is het tegenwoordig mogelijk om niet alleen de bierpul van glas te laten graveren met een bepaalde tekst maar ook is het tegenwoordig mogelijk om de glazen bierpul met foto te voorzien. Zo kunt u ervoor kiezen om de glazen bierpul volledig te laten bedrukken met een foto (bijvoorbeeld een rechthoekige foto, de foto gaat rondom de bierpul), of aan beide kanten. De glazen bierpul met foto is binnen enkele stappen gemaakt. Bij de webwinkel www.prachtigkado.nl kunt u een glazen bierpul met foto bestellen maar ook keramische bierpullen. De keramische bierpul is van een zeer hard materiaal en bevat de beste kwaliteit. Beide artikelen kunnen gewoon de vaatwasser in en kunnen voorzien worden van elk gewenste foto, meerdere foto’s of zelfs fotocollages.

Glazen bierpul met foto bestellen? Klik hier!

Het maken van een glazen bierpul met foto is erg eenvoudig, zo kunt u de tijdens het bestellen uw wensen aangeven, een foto uploaden en bijvoorbeeld ervoor kiezen om een digitale drukproef te ontvangen.

Bekijk hier de bierpullen ->

Glazen bierpul met foto, enkele kenmerken:
– Materiaal: echt glas (glanzend)
– Beste kwaliteit drukwerk (gegarandeerd)
– Prijs is inclusief bedrukking en BTW
– Lage verzendkosten (ook naar het buitenland)

Maak nu uw eigen bierpul met naam, tekst of bedrijfslogo. Elke bierpul mag een andere naam bevatten en wanneer u van plan bent om meerdere bierpullen te bestellen kunt u het gewenste aantal aangeven en uw bestanden uploaden. PrachtigKado heeft een zeer goede service waarbij zij de bestanden die u aanlevert ook nog helemaal op maat maken.

Glazen bierpul met foto, leuk als cadeau!
De hit voor elke verjaardag is toch wel de gepersonaliseerde bierpul. Zo bent u op verjaardagen echt origineel met een leuke bierpul en komt u echt aan met het meest originele cadeau, gegarandeerd! Op dit moment zijn er lopende aanbiedingen binnen deze webwinkel, bent u benieuwd naar de mogelijkheden en lage prijzen ga dan voor meer informatie naar www.prachtigkado.nl. Wat ook ontzettend leuk kan zijn is om een fotocadeau, bijvoorbeeld foto op hout te laten maken in combinatie met bierpullen, dit kan leuk zijn voor in de kroeg bijvoorbeeld!

Glazen bierpul met foto bestellen? Klik hier!

Voor meer informatie over het bedrukken van glazen bierpullen of keramische bierpullen verwijzen wij u graag naar: www.prachtigkado.nl/bierpul-met-foto

Bekijk hier de bierpullen ->

Bekijk hieronder de leukste bierpullen:

Bierpul met foto (Glas)

BIERPUL MET FOTO (GLAS)

Bierpul bedrukken met tekst, of een leuke foto of bedrijfslogo.

€ 27,50 stuk inclusief bedrukking

€ 15,50 Prijs per stuk inclusief bedrukking

42%
Bierpul bedrukken

BIERPUL BEDRUKKEN

Bierpul met foto of naam! Goedkoop en erg leuk!

€ 28,50 stuk inclusief bedrukking

€ 16,50 Prijs per stuk inclusief bedrukking

Leave a Reply