Bierpul met tekst

Bierpul met tekst

Bierpul met tekstEen eigen gemaakte bierpul is nu compleet te maken met een leuke tekst, foto of bedrijfslogo. Een bierpul met tekst is één van de populairste items op verjaardagen, feesten maar ook thema gelegenheden en andere promotionele acties. Een bierpul welke bij PrachtigKado gemaakt kan worden kan helemaal voorzien worden van een leuke tekst in elk gewenste kleur en grootte. Zo is het mogelijk om aan de voorkant van de bierpul (oor rechts) maar ook aan de achterkant en rondom de mok kan de tekst bedrukt worden.

Bierpul met tekst direct zelf maken? Klik hier!

De bierpul is gemaakt van echt keramiek en kan met elk gewenste tekst gemaakt worden, ook met heel veel tekst. Misschien is het leuk om zelf een tekst te maken in word en deze aan te leveren. PrachtigKado maakt de tekst helemaal op maat om er vervolgens een prachtige bierpul met tekst ervan te kunnen maken.

Bekijk hier de bierpullen ->

Bierpul met foto (Glas)

BIERPUL MET FOTO (GLAS)

Bierpul bedrukken met tekst, of een leuke foto of bedrijfslogo.

€ 27,50 stuk inclusief bedrukking

€ 15,50 Prijs per stuk inclusief bedrukking

42%
Bierpul bedrukken

BIERPUL BEDRUKKEN

Bierpul met foto of naam! Goedkoop en erg leuk!

€ 28,50 stuk inclusief bedrukking

€ 16,50 Prijs per stuk inclusief bedrukking

Bierpul met tekst direct zelf maken? Klik hier!

Bierpul met tekst, voor welke gelegenheden?
– Feesten
– Evenementen
– Verjaardagen
– Pensioen (afscheid van een collega)

Een bierpul met tekst is zo gemaakt binnen de webwinkel van PrachtigKado, zo kunt u binnen enkele stappen prachtige bierpullen maken. Hieronder vindt u het stappenplan terug.

– Stap 1: Klik op een bierpul
– Stap 2: Upload een bestand en geef uw wensen aan
– Stap 3: Kies een betaalmethode
– Stap 4: Vul uw gegevens in en rond de bestelling af

Ook is het mogelijk om vele andere producten te bestellen bij deze webwinkel, te denken aan leuke onderzetters met foto en eventueel een handdoek met naam? Bestel nu uw eigen gepersonaliseerd cadeau tegen de allerlaagste prijs. Elk product dat u uitkiest kan voorzien worden van een eigen bedrukking, te denken aan een leuke tekst, foto of bedrijfslogo. Wanneer u van plan bent om meerdere artikelen te bestellen dan kunt u het gewenste aantal ingeven, de bestanden uploaden en de bestelling afronden. PrachtigKado maakt uw bestelling helemaal op maat en stuurt na de bestelling altijd een digitale drukproef toe.

Bekijk hier de bierpullen ->

Wanneer u op zoek bent naar wat meer inspiratie omtrent teksten, dan kan je eens een kijkje nemen op: www.spreuk.nl.

Leave a Reply