Bierpul met naam

Bierpul met naam

Bierpul met naamBent u op zoek naar een cadeau dat echt origineel is? Dan is de bierpul met naam echt iets voor u! Voor de echte bierdrinker is het erg leuk om een passend cadeau te maken, de bierpul met naam is erg leuk in combinatie met een leuke set biertjes. Op het internet is het mogelijk om verschillende webwinkels te benaderen voor het maken van een bierpul met naam, maar bij welk adres is dit nou het goedkoopste en welk bedrijf heeft de beste kwaliteit bierpullen? Dat is PrachtigKado.nl!

Bierpul met naam direct bestellen (KLIK HIER)

Op deze pagina komt u achter de mogelijkheden van het maken van een bierpul met naam, welke soorten er zijn en wat de manier van bedrukken is. Tevens komt u achter de laagste prijs voor het maken van een bierpul met naam.

Bekijk hier de bierpullen ->

Bierpul met foto (Glas)

BIERPUL MET FOTO (GLAS)

Bierpul bedrukken met tekst, of een leuke foto of bedrijfslogo.

€ 27,50 stuk inclusief bedrukking

€ 15,50 Prijs per stuk inclusief bedrukking

42%
Bierpul bedrukken

BIERPUL BEDRUKKEN

Bierpul met foto of naam! Goedkoop en erg leuk!

€ 28,50 stuk inclusief bedrukking

€ 16,50 Prijs per stuk inclusief bedrukking

Bierpul met naam, enkele kenmerken:
– Materiaal: echt keramiek (glanzend)
– Beste kwaliteit drukwerk (gegarandeerd)
– Prijs is inclusief bedrukking en BTW
– Lage verzendkosten (ook naar het buitenland)

Maak nu uw eigen bierpul met naam, tekst of bedrijfslogo. Elke bierpul mag een andere naam bevatten en wanneer u van plan bent om meerdere bierpullen te bestellen kunt u het gewenste aantal aangeven en uw bestanden uploaden. PrachtigKado heeft een zeer goede service waarbij zij de bestanden die u aanlevert ook nog helemaal op maat maken.

Bierpul met naam, leuk als cadeau!
De hit voor elke verjaardag is toch wel de gepersonaliseerde bierpul. Zo bent u op verjaardagen echt origineel met een leuke bierpul en komt u echt aan met het meest originele cadeau, gegarandeerd! Op dit moment zijn er lopende aanbiedingen binnen deze webwinkel, bent u benieuwd naar de mogelijkheden en lage prijzen ga dan voor meer informatie naar www.prachtigkado.nl.

Bierpul met naam, direct bestellen:

Bekijk hier de bierpullen ->

Leave a Reply