Bierpul met logo

Bierpul met logo

Bierpul met logoAls relatiegeschenk een bierpul met logo geven of misschien wel voor in uw eigen kroeg of bar een prachtige bierpul met logo maken? Tegenwoordig is het mogelijk om uw eigen bierpul per stuk te laten bedrukken met een logo. Zo kunt u ervoor kiezen om uw logo in één of full color te laten bedrukken bij verschillende bedrijven. Bij www.prachtigkado.nl is het mogelijk om full color logo’s te laten bedrukken op een bierpul, hiervoor rekent het bedrijf geen kosten.

Tijdens het bestellen (kan hieronder) kunt u uw logo toevoegen, dit mag elk bestand zijn, bijvoorbeeld een jpg, png, eps, ai of een psd bestand. Elk bestand kan geopend en bewerkt worden om hier prachtige bierpullen van te kunnen maken. Een bierpul met logo is zo gemaakt binnen enkele stappen, u kiest een leuke bierpul uit, u upload uw eigen bedrijfslogo en u rond de bestelling af.

Bekijk hier de bierpullen ->

Bierpul met foto (Glas)

BIERPUL MET FOTO (GLAS)

Bierpul bedrukken met tekst, of een leuke foto of bedrijfslogo.

€ 27,50 stuk inclusief bedrukking

€ 15,50 Prijs per stuk inclusief bedrukking

42%
Bierpul bedrukken

BIERPUL BEDRUKKEN

Bierpul met foto of naam! Goedkoop en erg leuk!

€ 28,50 stuk inclusief bedrukking

€ 16,50 Prijs per stuk inclusief bedrukking

Na de bestelling ontvangt u een digitale drukproef zodat u kunt kijken hoe de bierpul met logo eruit komt te zien. Een bierpul met logo is op dit moment in de aanbieding binnen de webwinkel van PrachtigKado. Ook is het drukwerk volledig gratis en zijn de verzendkosten erg laag.

Bent u van plan om grotere aantallen bierpullen met logo’s te laten bedrukken, dan kunt u contact opnemen met bierpulmetlogo@prachtigkado.nl of bierpulmetlogo@prachtigkado.be.

Bierpul met logo, meer informatie:
– Materiaal: Keramiek
– Bedrukking: Voor- en achterkant + rondom
– Full color bedrukking
– Maximaal 9 cm hoog drukwerk tot 19 cm in de omtrek als maximum

Een bierpul met logo is nog nooit zo goedkoop geweest als bij deze firma, uiteraard zijn er ook andere bedrijven waar u prachtige bierpullen kunt laten bedrukken maar het goedkoopste is toch bij PrachtigKado.

Hieronder vindt u enkele soorten bierpullen welke u kunt voorzien van een eigen bedrukking.  Door op één van de foto’s te klikken of bijbehorende links kunt u direct uw eigen bierpul met logo maken.

Bierpul met logo, direct bestellen:

Bekijk hier de bierpullen ->

Leave a Reply