Bierpul met foto opdruk

Bierpul met foto opdruk

Bierpul met foto opdrukOp zoek naar een origineel cadeau of relatiegeschenk dan is de bierpul met foto opdruk echt iets voor u! Een bierpul met foto opdruk is tegenwoordig zo gemaakt maar bij welk bedrijf is het nou het goedkoopste en het beste om een geweldige bierpul met foto opdruk te maken? Op www.prachtigkado.nl kunt u het beste terecht voor het maken van een bierpul. Zo kunt u bij dit bedrijf een keuze maken uit verschillende soorten bierpullen. De bierpullen zijn van echt keramiek gemaakt en mooi groot. De bierpul kunt u voorzien van een eigen tekst, foto of bedrijfslogo en elke bierpul mag een eigen opdruk bevatten.

Bekijk hier de bierpullen ->

Een bierpul met foto opdruk is nieuw in Nederland, voorheen kon u enkel tot maximaal vier kleuren bierpullen bedrukken en graveren maar nu is het mogelijk om elke foto, tekst of logo te laten bedrukken op bierpullen. De foto opdruk wordt in de bierpul gebrand waardoor de opdruk nooit meer loslaat.

Bierpul met foto opdruk bestellen? Klik hier voor meer informatie!

De bierpul wordt veel besteld voor o.a.:
– Verjaardagen
– Pensioen viering
– Afscheid van een collega
– Feesten en partijen
– Relatiegeschenk en promotioneel artikel

De bedrukte bierpul kan met elk logo, foto en tekst bestand gemaakt worden, elke kleur kan bedrukt worden maar ook in grotere aantallen. Een bierpul kan helemaal gevuld worden met bier en kan ook gewoon de vaatwasser in. De opdruk blijft onbeperkt haar kwaliteit behouden, zelfs naar 100 x in de afwasmachine gedaan te hebben.

Bierpul met foto opdruk, aanbieding:
Op dit moment zijn de bedrukte bierpullen in de aanbieding, zo kunt u binnen de webwinkel van www.prachtigkado.nl prachtige bierpullen maken tegen de allerlaagste prijs. Op dit moment geldt er 50% korting op het artikel, gratis drukwerk en erg lage verzendkosten!

Bekijk hier de bierpullen ->

Bierpul met foto (Glas)

BIERPUL MET FOTO (GLAS)

Bierpul bedrukken met tekst, of een leuke foto of bedrijfslogo.

€ 27,50 stuk inclusief bedrukking

€ 15,50 Prijs per stuk inclusief bedrukking

42%
Bierpul bedrukken

BIERPUL BEDRUKKEN

Bierpul met foto of naam! Goedkoop en erg leuk!

€ 28,50 stuk inclusief bedrukking

€ 16,50 Prijs per stuk inclusief bedrukking

Leave a Reply