Bierpul bedrukken cadeau

Bierpul bedrukken cadeau

Bierpul bedrukken cadeauLeuk als cadeau is de bedrukte bierpul zeker, zo kunt u bijvoorbeeld voor een verjaardag, evenement of misschien wel voor het Oktoberfest prachtige bierpullen bedrukken. Een bierpul bedrukken als cadeau is erg leuk voor de echte bierdrinker! Zo kunt u bij PrachtigKado prachtige bierpullen laten bedrukken als cadeau, dit kan per stuk of grotere aantallen. Het grote voordeel van dit bedrijf is dat het drukwerk gratis is, dat u per stuk een bierpul kunt laten bedrukken en de levertijd is altijd binnen 24 uur! Een bierpul bedrukken cadeau is de hit van het moment en voor elke gelegenheid in te zetten.

Een bierpul bedrukken cadeau is momenteel extra goedkoop door de lopende aanbiedingen bij www.prachtigkado.nl of www.prachtigkado.be.

Bekijk hier de bierpullen ->

Uiteraard zijn er verschillende bedrijven op het internet te vinden waar u prachtige bierpullen kunt laten bedrukken maar als u op zoek bent naar het goedkoopste en beste adres dan hoeft u niet verder te zoeken.

Bestel nu uw eigen bierpul met foto, klik hier!

Bierpul bedrukken cadeau, leuke weetjes over het product:
De bedrukte bierpullen worden voor verschillende gelegenheden en thema’s ingezet, de bierpul kan helemaal voorzien worden van uw eigen opdruk en elke foto, tekst of logo kan bedrukt worden op dit product. Maar hoe gaat het bestellen nou in zijn werk? Bij PrachtigKado kunt u het beste terecht voor het bedrukken van een bierpul wanneer u dit als cadeau wilt geven. De bierpul kan helemaal gemaakt worden naar uw eigen wensen.

Bierpul bedrukken cadeau, bestelwijze:
– Stap 1: U klikt op de gewenste bierpul
– Stap 2: U vult uw wensen in
– Stap 3: U vult uw gegevens in
– Stap 4: U doorloopt bestelling en rond deze af
– Stap 5: Wachten…binnen 24 uur bezorgd!

De bedrukte bierpul is op dit moment in de aanbieding bij PrachtigKado, handig is om snel gebruik te maken van deze aanbieding aangezien de aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

De bierpullen worden overigens ontzettend veel besteld en gebruikt voor allerlei doeleinden, het is namelijk zo dat de bedrukte bierpul (met opdruk) ook gewoon de vaatwasser in kan. Veel plezier met het designen van uw eigen bierpul!

Bekijk hier de bierpullen ->

Bierpul met foto (Glas)

BIERPUL MET FOTO (GLAS)

Bierpul bedrukken met tekst, of een leuke foto of bedrijfslogo.

€ 27,50 stuk inclusief bedrukking

€ 15,50 Prijs per stuk inclusief bedrukking

42%
Bierpul bedrukken

BIERPUL BEDRUKKEN

Bierpul met foto of naam! Goedkoop en erg leuk!

€ 28,50 stuk inclusief bedrukking

€ 16,50 Prijs per stuk inclusief bedrukking

Leave a Reply